• Διασφάλιση Ποιότητας

ISO Certificate

Οι πιστοποιήσεις ISO καλύπτουν όλους τους τομείς δραστηριοποίησης της REDEX  που αφορούν τον σχεδιασμό, την υλοποίηση, την υποστήριξη και τη συντήρηση όλων των συστημάτων και υποδομών - μια σφραγίδα υποστήριξης ότι η εταιρεία έχει όλες τις απαιτήσεις για τυποποίηση και διασφάλιση ποιότητας ενισχύοντας έτσι τον πελατοκεντρικό της χαρακτήρα, θέτοντας πάντα ως στόχο την  εξασφάλιση της βέλτιστης ικανοποίησης των πελατών της.

Η REDEX διαθέτει αναβαθμισμένο σύστημα διαχείρισης για την Ποιότητα 9001:2015,  την Περιβαλλοντική διαχείριση 14001:2015, καθώς δεν θα μπορούσε να λείπει το πρώτο παγκόσμιο διεθνές πρότυπο για την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια ISO 45001:2018.

 

Λόγω της δέσμευσής μας για την προστασία και την ενίσχυση του περιβάλλοντος η REDEX έλαβε πιστοποιητικό για την ικανότητα διεκπεραίωσης εργασιών όπως περιγράφονται στον κανονισμό 2015/2067, σε σταθερό εξοπλισμό ψύξης, κλιματιστικών και αντλιών θερμότητας που περιέχουν φθοριούχα αέρια θερμοκηπίου.

Παράλληλα, η εξοικονόμηση ενέργειας δεν θα μπορούσε να μην είναι στην πρώτη γραμμή των δράσεων της REDEX που συμβάλλουν στη βιωσιμότητα των ανθρώπινων δραστηριοτήτων της, για αυτό και πιστοποιήθηκε για το πρότυπο 50001:2018.

Είμαστε πολύ περήφανοι για την απόκτηση των συστημάτων διαχείρισης. Αυτό θα μας βοηθήσει να οικοδομήσουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στους πελάτες και τους επιχειρηματικούς μας εταίρους και να ενισχύσουμε την κατανόηση της σημασίας των συστημάτων διαχείρισης.

MENU

WEB SITE LANGUAGE

ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ENGLISH