Αλέξανδρος Αλιβιζάτος

General Manager

a.alivizatos@redex.gr

Ο Αλέξανδρος είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των λειτουργιών και εμπορικής πολιτικής της εταιρίας σε καθημερινή βάση καθώς και για τον έλεγχο όλων των οικονομικών ζητημάτων που σχετίζονται με τις δραστηριότητες μας.

Πιθανώς, ο ακρογωνιαίος λίθος της επιχείρησης, πάντα σε θέση να αντιμετωπίσει δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις. Εντάχθηκε στην REDEX το 2006 και από τότε, η συμβολή του στην ανάπτυξη και την επιτυχία της εταιρείας μας είναι σημαντική.

Παράλληλα με τη θέση του στην REDEX είναι ιδρυτικό στέλεχος και Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Σωματείου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Εγκαταστάσεων, παρουσιάζοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενασχόληση με τα κοινά του κλάδου του Facility Management.

Πριν από αυτό, ο Αλέξανδρος κατείχε την θέση του αναλυτή και διευθυντή έργων στην DHL για τρία χρόνια, όπου είχε την ευκαιρία να επιδείξει ισχυρές διοικητικές ικανότητες σε ένα πολύ απαιτητικό περιβάλλον.

Ο Αλέξανδρος κατέχει πτυχίο στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και MSc στο Management και στη Διαχείριση Στρατηγικών Πληροφοριακών Συστημάτων από το Πανεπιστήμιο του Μπαθ.